MENU
Kontorkatten
Kundeservice: 23 96 25 00 Man-Fre 9-17 Kontakt oss 

Kontakt oss

Kundeservice: 23 96 25 00

Man-Fre 9-17

iv>
Alltid lave priser!1-5 dagers leveringstid.Kjøp uten konto

Personvern og datasikkerhet
Vi setter stor pris på ditt besøk på vår nettside www.kontorkatten.no (”Nettsiden”).
Vi forstår hvor viktig det er å bruke dine personopplysninger på en ordentlig og ansvarsfull måte. Vi vil derfor informere om hvilke opplysninger vi får vite om deg når du besøker vår nettside og hva vi gjør med disse. Det er meget viktig for oss at du føler deg trygg når du besøker Nettsiden.

Gula Katten AB NUF (org nr. 915491596, eier av Kontorkatten.no) er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

Hvordan samler vi inn opplysningene?
Vi prøver, så langt det er mulig, å innhente samtykke før vi begynner å behandle dine personopplysninger. Vi gjør dette gjennom å la deg fylle ut samtykkes klausuler når samtykke kreves for behandling.

Du har når som helst rett å trekke tilbake ditt samtykke. Vi kommer da at ikke lenger behandle eller innhente nye opplysninger, under forutsetning at lov eller avtale ikke krever dette for å fullføre vår plikt som leverandør. Tenk over at et tilbaketrukket samtykke kan innebære at vi ikke kan fullføre vår plikt i forhold til deg som kunde.


Vi får også tilgang til dine personopplysninger på følgende måter:

Opplysninger som du deler med oss direkte

Opplysninger som registreres når du besøker vår nettside

Opplysninger som vi får fra offentlige registre

Opplysninger som vi får når du kontakter en av våre medarbeidere

Opplysninger som vi får når du melder deg på vårt nyhetsbrev eller annen kommunikasjon

Opplysninger som vi får når du svarer på undersøkelser

Opplysninger som vi får når du kontakter oss, søker arbeid hos oss, besøker oss eller på annen måte kontakter oss


Når du besøker Nettsiden, kan vi kun identifisere din ip-adresse. Til tross for disse opplysninger forblir du anonym, hvis du ikke selv velger å dele opplysninger som kan identifisere deg, for eksempel gjennom å opprette et kundenummer, gjennom å sende oss en e-post eller på en annen måte velger å dele opplysninger om deg selv eller din bedrift/virksomhet. Velger du å dele opplysninger som identifiserer deg, samler vi inn dem for bruk innen bedriften, i hensikt til våre oppgitte retningslinjer. Når du registrerer deg eller gjennomfør et kjøp ber vi deg oppgi navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og fakturaopplysninger. 

Vi behandler kun personopplysninger når vi har lovlig grunn. Vi behandler ikke personopplysninger hvis det ikke behøves for å fullføre vår plikt ifølge avtaler og/eller loven. Her følger noen eksempel på personopplysninger vi behandler:

Navn
Adresse
E-postadresse
Telefonnummer
Fødselsdato
Brukernavn
Betalkortnummer, kredittkortnummer og andre bankrelaterte opplysninger håndteres av vår partner Collector
Opplysninger som du selv registrerer og frivillig oppgir
Innhold som du selv publiserer, også kalt, brukergenerert innhold

 
Vi kan likt andre organisasjoner legge igjen en så kalt cookie på din harddisk fra noen av Nettsidens sider. En cookie er en liten tekstfil som legges igjen på din harddisk av vår server og er dermed din ”elektroniske legitimasjon” hos oss. Den er unik for deg, men inneholder ikke informasjon som identifiserer deg personlig og kan kun leses av serveren som sendte den. Blant annet hjelper den deg å enkelt navigere på Nettsiden. Hensikten er å fortelle vår server at du har navigert tilbake til en spesifikk side. Det vil spare tid for deg hvis du har en personlig utforming av sider, eller registrert deg for å få tilgang til noen deler av Nettsiden, hjelper en cookie Nettsiden å huske hvem du er. Den hjelper også til å forbedre Nettsiden da vi kan se hvilke/n del/er av Nettsiden som er mest populære. De fleste nettlesere er innstilt for å akseptere cookies, men du kan, hvis ønskelig, stille inn nettleseren slik at den advarer deg før du aksepterer cookies samt å nekte cookies ett advarseln. Du kan også stille inn din nettleser slik at den automatisk nekter å akseptere cookies. Justerer du den slik, er det mulig at du ikke kan bruke spesifikke deler av Nettsiden. Les mer om cookies her  


Hvordan bruker vi opplysningene?
Hensikten med innhentingen av personopplysninger er å kunne tilby deg en tilpasset tjeneste samt å levere en bedre service med mer relevant innhold. Vi bruker de opplysningene vi innhenter til å gi deg informasjon eller tjenester du etterspør og for å få en større forståelse for hva våre kunder vil ha. For å oppnå dette, analyserer vi opplysninger om kundenes demografiske forhold, interessen og adferd ut ifra de opplysninger vi erholder via vår nettside. Forsking og analyse blir gjort på et sammenslått nivå og er ikke på noen måte, ment å identifisere individuelle kunder.

Vi kan også i noen tilfeller bruke de opplysningene du har oppgitt for å sende deg informasjon (via brev eller e-post) om oss og produkter og tjenester vi tror er av interesse for deg. Du får slik informasjon kun fra oss. Du vil ikke få slik informasjon hvis du indikert at du ikke vil motta den. Hvis du ved noen tidspunkt ikke lenger vil motta slik informasjon fra oss, vennligst kontakt kundeservice per telefon, 23 96 25 00 eller e-post, info@kontorkatten.no.

I hvert nyhetsbrev har du også muligheten for å avregistrere deg. Dette gjør du enkelt gjennom å klikke på linken nederst i e-posten.


Hva skjer med opplysningene?

Gula Katten AB NUF (Kontorkatten) gir ikke vekk, selger eller leier ut opplysninger om deg til tredje part.

For å kunne tilby bedre tjenester, kan vi, i noen tilfeller, videresende personopplysninger til andre bedrifter innen vårt konsern (som kan, men ikke må befinne seg innen EU eller EØS). Slike bedrifter kan befinne seg i land som ikke tilbyr samme beskyttelse for personopplysninger slik EU og EØS gjør. Til tross for dette vil vi alltid gjøre vårt beste for å sikkerstille at dine opplysninger blir behandlet konfidensielt innen vårt konsern, uansett om det er en bedrift innen EU/EØS eller annen internasjonal del av selskapet. Vi kan i spesifikke situasjoner avsløre personopplysninger, når vi har årsak til å tro at opplysningene er nødvendige for å identifisere, kontakte eller gå til rettssak mot noen hvor mistanke om brudd mot brukeravtalen, svindel eller andre sikkerhetshendelser foreligger.

Når du bruker vår nettside og/eller registrerer deg som kunde, samtykker du til at dine personopplysninger blir brukt på den måten som er oppgitt i våre retningslinjer.

Kontrollere dine opplysninger eller eksportere/slette dem?

Du kan når som helst kontakte oss for å kontrollere at dine opplysninger er korrekte, eller be oss oppdatere, korrigere eller slette dem. Hvis du er pålogget på ”Din side” under menyen ”Kundeprofil” kan du selv endre dine opplysninger samt sende oss en forespørsel om å slette eller eksportere dine opplysninger. Når dine opplysninger slettes har du ikke lenger tilgang til de deler av Nettsiden som er tiltenkt for våre kunder, det gjelder også en eventuell e-postkonto. 


Behandler vi dine personopplysninger på en tilfredsstillende måte?

Vi utarbeider rutiner for at dine personopplysninger skal håndteres på en sikker måte. I utgangspunktet betyr dette at kun arbeidstakere, og andre personer innen organisasjonen som trenger personopplysningene for å utføre sine arbeidsoppgaver, skal ha tilgang til dem.  Gjeldende sensitive personopplysninger har vi ulike grader av sikkerhetsklarering for våre ansatte, hvilket innebærer bedre beskyttelse for dine personopplysninger. Våre sikkerhetssystemer er utviklet med din integritet i fokus og beskytter oss og deg mot eventuelle elektroniske sikkerhetsbrudd.


Hvor lenge lagrer vi dine opplysninger?

Personopplysninger lagres så lenge det finnes en pågående brukerrelasjon samt i forhold til oppgitt samtykke. Vi behandler ikke kundedata som er eldre enn to år, men for vår bokføring trenger vi å lagre kjøpshistorikk i syv år.


Hvem kan jeg kontakte ved spørsmål?

Om du har noen spørsmål angående vår behandling av dine personopplysninger er du velkommen å kontakte oss. Kontaktopplysninger finner du herunder.

Gula Katten AB NUF (Kontorkatten) org nr. 915491596
E-post: info@kontorkatten.no
Telefon: 23 96 25 00


Hvis du ikke er fornøyd med svaret du har mottatt, kan du sende inn en klage til:
Datatilsynet, Tollbugata 3, 0152 Oslo